Казвам се Женя,  живея в град Стара Загора и съм на 35 години. Завършила съм Икономически техникум със специалност „ Икономист – счетоводител „ и съм Бакалавър по Регионална икономика.

   Занимавам се с разработването на реферати, казуси, проекти и други теми  вече от 5 години. Работата ми доставя удоволствие и я върша с голямо желание, което според мен е много важно условие за това, как се отнасям към работата и към всяка една разработка.

    В момента се занимавам само с това, което означава, че на 100 % съм ангажирана и заинтерсована към разработките, които правя. Държа много  да са уникални и индивидуални. За всяка една от тях се ангажирам лично и всеотдайно и обръщам много внимание в детайлит, изгледа  и визията на направените от мен теми.

    Смея да твърдя, че работата която върша ме прави щастлива. По принцип съм любознателна , организирана и позитивна личност  и това ми помага при разработването на различни по вид теми и задания.

    Сферите, в които съм работила са най – разнообразни от Медицински до Правни и счетоводни казуси и проекти.

    Ще видите и в менюто Архив с мои теми, разработки които вече съм направила и за които съм получила отлични оценки, похвали и коментари.

Затова, че не  съм специалист и не се занимавам от много дълго с това, моите цени не са и високи. Но гарантирам, че всяка една поръчка ще бъде поета професионално и ще и бъде обърнато всичкото необходимо внимание.