Казвам се Женя,  живея в град Стара Загора и съм на 35 години. Завършила съм Икономически техникум със специалност „ Икономист – счетоводител „ и съм Бакалавър по Регионална икономика.

   Занимавам се с разработването на реферати, казуси, проекти, емперични изследвания  и всякакви други разработки на различни теми  вече от 5 години. Работата е повече от удоволствие за мен, върша я с голямо желание, което според мен е много важно условие за това, как се отнасям към всяка една разработка.

    В момента се занимавам само с това, което означава, че на 100 % съм ангажирана и заинтерсована към разработките, които правя. Държа много  да са уникални и индивидуални и да са спазени всички условия и срокове. За всяка една от тях се ангажирам лично и всеотдайно и обръщам много внимание в детайлите, изгледа  и визията на направените от мен теми.    
    Смея да твърдя, че работата която върша ме прави щастлива. По принцип съм любознателна , организирана и позитивна личност  и това ми помага при разработването на различни по вид теми и задания.     Сферите, в които съм работила са най – разнообразни от Медицински до Правни и счетоводни казуси и проекти.

В последно време се занимавам почти изцяло с разработването на Магистърски и бакалавърски дипломни работи на различна тематика. В дипломните работи прилагам всякакви проучвания, изследвания, анкети, въпросници и всякакъв вид приложения, което на този етап е много важно за изработката на една дипломна работа, защото изследователският елемент, доказва истинността на дипломната работа и това, че студентът се е ангажирал лично към проблема.

    Ще видите и в менюто Архив с мои теми, разработки които вече съм направила и за които съм получила отлични оценки, похвали и коментари.

Искам да обърна внимание на заплащането, това че цените са ниски и достъпни, не означава, че разработките са с ниско качество. Държа на обема работа, а не на високата цена !!!

Но гарантирам, че всяка една поръчка ще бъде поета професионално и ще и бъде обърнато всичкото необходимо внимание.

4 мисли относно “За мен

    1. Здравейте,

      Може да се свържете с мен на телефон 0882363737, по всяко едно време, за да обсъдим реферата и всичко останало.

  1. Думата, която ще използвам е „Професионалист“. Изключително добра си в това, което правиш и който потърси твоите услуги няма да съжалява. Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *