За мен

   Казвам се Женя,  живея в град Стара Загора и съм на 36 години. Завършила съм Икономически техникум със специалност „ Икономист – счетоводител „ и съм Бакалавър по Регионална икономика.

   Занимавам се с разработването :

 1. на реферати,
 2. казуси,
 3. проекти,
 4. емпирични изследвания,
 5. план конспекти
 6. и каквото може да се сетите  на различни теми  вече от 5 години.

Работата е всичко за мен, тя е повече от удовлетворение, тя е това, което съм. Работя с голямо желание, което според мен е много важно условие за това, как се отнасям към всяка една разработка.

    В момента се занимавам само с това, което означава, че на 100 % съм ангажирана и заинтерсована към разработките, които правя. Държа много  да са уникални и индивидуални и да са спазени всички условия и срокове. За всяка една от тях се ангажирам лично и всеотдайно и обръщам много внимание в детайлите, изгледа  и визията на направените от мен теми.    
    Смея да твърдя, че работата която върша ме прави щастлива. По принцип съм любознателна , организирана и позитивна личност.  Това ми помага при разработването на различни по вид теми и задания.  Сферите, в които съм работила са най – разнообразни от Медицински до Правни и счетоводни казуси и проекти.

Занимавам се много с разработването на Магистърски и бакалавърски дипломни работи на различна тематика. В дипломните работи прилагам всякакви проучвания, изследвания, анкети, въпросници и всякакъв вид приложения.  Това е от голямо значение за изработката на една дипломна работа. Така тя става авторска и   доказва истинността на дипломната работа и това, че студентът се е ангажирал лично към проблема.

    Ще видите и в менюто Архив с мои теми!!!

 Държа на обема работа, а не на високата цена !!!

Но гарантирам, че всяка една поръчка ще бъде поета професионално!  Ще и се обърне всичкото необходимо внимание.

5 thoughts on “За мен

  • jadito says:

   Здравейте,

   Може да се свържете с мен на телефон 0882363737, по всяко едно време, за да обсъдим реферата и всичко останало.

 1. Вили says:

  Думата, която ще използвам е „Професионалист“. Изключително добра си в това, което правиш и който потърси твоите услуги няма да съжалява. Браво!

 2. Александър says:

  Вече втора година ползвам услугите на Жени и съм изключително доволен от работата и. Справя се винаги навреме , професинално и изгодно . Препоръчвам горещо!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *