Коментари

Моля, напишете вашият коментар, независимо от това какъв е, за да мога да разбера как съм се справила и какво мога да подобря в своята работа…….Благодаря ВИ!!!

5 thoughts on “Коментари

 1. Милен Т says:

  Сърдечни благодарности за прекрасната Дипломна работа, която написахте! Въпреки кратките заложени срокове от моя страна, Вие се справихте превъзходно! Страхотен професионалист. Останах очарован от работата, от бързата реакция при необходимост от корекции и бързите отговори по имейла, свързани с Дипломната работа, които получавах по време на комуникацията ни! Не се колебайте в случай, че Ви се наложи Жермена да Ви съдейства за разработка на дипломна или курсова работа. Качеството е високо и е наистина на достъпни цени!
  Сърдечни поздрави и благодарности отново,

  Поздрави,

  Милен

 2. Милена says:

  Изключително съм доволна от работата ви!Страхотен човек и професионалист!

 3. Христина says:

  Много съм доволна !Професионалист ,много съобразителна и много добре се справяте с работата си .Много дебрадвам ,че попаднах на вас за помощ.

 4. Ангел Василев says:

  Думите са излишни да опиша труда който полагате за да бъда доволен, и дефакто аз съм много доволен. Добър прецизен човек, който си разбира от работата!

 5. Христина says:

  Женя е прекрасен човек и най-вече истински професионалист. Вече втора година продължава да ми подава ръка във всевъзможни ситуации,проекти,есета и курсови работи.Винаги е готова да се отзове и винаги го прави на високо ниво. Някак си по-спокойно е да знаеш, че има на кого ра разчиташ.
  Препоръчвам с ДВЕ РЪЦЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *