Моля, напишете вашият коментар, независимо от това какъв е, за да мога да разбера как съм се справила и какво мога да подобря в своята работа…….Благодаря ВИ!!!

15 коментара за “Коментари

 1. Милен Т Отговорете

  Сърдечни благодарности за прекрасната Дипломна работа, която написахте! Въпреки кратките заложени срокове от моя страна, Вие се справихте превъзходно! Страхотен професионалист. Останах очарован от работата, от бързата реакция при необходимост от корекции и бързите отговори по имейла, свързани с Дипломната работа, които получавах по време на комуникацията ни! Не се колебайте в случай, че Ви се наложи Жермена да Ви съдейства за разработка на дипломна или курсова работа. Качеството е високо и е наистина на достъпни цени!
  Сърдечни поздрави и благодарности отново,

  Поздрави,

  Милен

 2. Милена Отговорете

  Изключително съм доволна от работата ви!Страхотен човек и професионалист!

 3. Христина Отговорете

  Много съм доволна !Професионалист ,много съобразителна и много добре се справяте с работата си .Много дебрадвам ,че попаднах на вас за помощ.

 4. Ангел Василев Отговорете

  Думите са излишни да опиша труда който полагате за да бъда доволен, и дефакто аз съм много доволен. Добър прецизен човек, който си разбира от работата!

 5. Христина Отговорете

  Женя е прекрасен човек и най-вече истински професионалист. Вече втора година продължава да ми подава ръка във всевъзможни ситуации,проекти,есета и курсови работи.Винаги е готова да се отзове и винаги го прави на високо ниво. Някак си по-спокойно е да знаеш, че има на кого ра разчиташ.
  Препоръчвам с ДВЕ РЪЦЕ!

 6. Георги Отговорете

  Един истински професионалист и невероятен човек. На няколко пъти вече ми се налага да използвам услугите й във връзка с проекти,есета и курсови работи.Винаги е готова да се отзове и винаги го прави на високо ниво. Последният проект беше дипломната ми работа и отново се справи блестящо.
  Препоръчвам горещо!

 7. Vanina Kostova Отговорете

  Много добър професионалист, коректна, отзивчива, винаги се справя блестящо с поставените й задачи. Препоръчвам с две ръце!

 8. MG Отговорете

  Много съм доволен! Професионалист, коректна, отзивчива и се справи с работата за кратък срок от време. Благодаря за свършената работа!

 9. Си Отговорете

  Изключително съм доволна от работата и отношението! Думите са малко, за да опиша какъв невероятен човек и професионалист .. едно голямо благодаря за всичко!

 10. Надежда Тотева Отговорете

  Много съм доволна от добре свършената работа на прекрасната Жени. Невероятен специалист и Човек. Препоръчвам с две ръце .

 11. Виолета Илиева Отговорете

  Много съм доволна от работата на Жени! Винаги готови работи, преди оказания срок и отлични резултати. И не на последно място страхотен и любезен човек.
  Препоръчвам с две ръце!

 12. Наталия Отговорете

  Изключително съм доволна от работата и отношението!Винаги готови реферати, преди оказания срок и отлични резултати. Думите са малко, за да опиша какъв невероятен професионалист . Едно голямо благодаря за всичко!Препоръчвам горещо!Професионалист, коректна – Жени!

 13. Мира Отговорете

  Изключително съм доволна от работата на Женя! Винаги на време и с идеални резултати!

 14. Ралица Отговорете

  Дори по телефона се усеща прекрасното отношение и любезност, които в съчетание с професионализма в работата е критерий за много високо европейско ниво.Адмирации .!!!

 15. Калина Отговорете

  Благодаря за чудесната работа и страхотното отношение! Изключителен професионализъм! Жени е винаги на разположение и много отзивчива! Тя се справи превъзходно и надмина и най-смелите ми очаквания!Препоръчвам горещо! Желая късмет и успехи във всичко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *